Regler for indmeldelse

Indmeldelse

Undertegnede er blevet orienteret om nedenstående, og jeg tilkendegiver at ville

§ Følge reglerne, og kender konsekvenserne af ikke at gøre det.

§ Adgangskortet/Medlemskortet er kun mit, og det gælder kun for mig; har jeg en ven eller veninde der gerne vil med til fitness så skal vedkommende meldes ind og betale kontingent.

§ Adgangskortet/Medlemskortet skal altid scannes ved deltagelse på hold, samt ved træning i Fitnesscenteret også selv om jeg følges med et andet medlem.

§ Omklædning sker i Herfølgehallens omklædningsrum, og opbevaring af tasker, sko, tøj, overtøj ect. skal altid ske i omklædningsrummet eller i centers garderobe. Opbevaringen af værdier er på eget ansvar.

§ I centret anvender jeg kun indendørs fodtøj. Jeg træner ikke barfodet, da jeg er opmærksom på hygiejnen i centeret.

§ Jeg medbringer mit eget håndklæde til brug under træningen.

§ Bliver mit Adgangskortet/Medlemskortet væk meddeler jeg det til foreningen. Er Adgangskortet/Medlemskortet bortkommet, betaler jeg for et nyt.

§ Jeg viser hensyn til de andre medlemmer og foreningens instruktører. Anvisninger fra instruktører og bestyrelse skal altid følges.

§ Træningen sker på eget ansvar og jeg er bekendt med at foreningen ikke har en forsikring, der dækker medlemmerne.

§ Musikken styres af instruktører.

§ Mobil tlf. er tilladt når den er på lydløs – jeg viser hensyn og går udenfor, hvis jeg skal tale i mobilen.

§ Træningsudstyret tørrer jeg af efter brug. Jeg rydder op efter mig selv; sætter håndvægte, vægtskiver og øvrige træningseffekter på plads efter brug.

§ Alle former for doping er forbudt og vil medføre bortvisning. Jeg er ikke omfattet af en udelukkelse fra trænings- og konkurrenceaktiviteter, grundet en evt. dopingsag.

§ Herfølge Fitness er medlem af Antidoping Danmark som vil gennemføre uventede kontrolbesøg. Nægtelse af samarbejde med bestyrelsen og Antidoping Danmark vil medføre bortvisning.

§ Drikkevarer uden alkohol må gerne nydes i træningsrummet.

§ Jeg ved at mit medlemskab ikke kan sættes i bero, overdrages til en anden eller refunderes.

§ Jeg er bekendt med at der er video-overvågning i træningslokalet.

§ Børn i centeret er ikke tilladt, da børn kan virke forstyrrende på øvrige medlemmer. Dog er det tilladt at medbringe børn der ligger i liftkasse eller barnevognskasse

§ Det er til en hver tid mit eget ansvar, at holde mig opdateret omkring regler, retningslinier og betingelser for Herfølge Fitness. Senest opdatering af disse findes på foreningens hjemmeside

Jeg er bekendt med, at brud på ovenstående regler vil medføre bortvisning, karantæne eller udmeldelse.