Vores holdtilbud

Boost
Boost

Boost er en sveddryppende workout med inspiration fra WAR, RIP og POWERSTEP. Boost er for dig, som ønsker en øget forbrænding, bedre kondition og større styrke. Holdet indeholder simpel, men hård konditions- og styrketræning.

Cirkeltræning
Cirkeltræning

Cirkeltræning er en klassisk træningsform, som med god ret nyder fornyet popularitet. Inden for en begrænset tid kan man opnå effekt på både styrke, kondition og sundhed.

CrossGym
CrossGym

CrossGym er holdet, hvor du kan teste dig selv og bliver udfordret fysisk, hvis du vil. Træningen består både af cardiotræning, funktionel træning og træning med kettlebells og lignende. Der er plads til alle ligegyldigt, om du er i god fysisk træning eller mindre god fysisk træning. Du bestemmer selv, hvor meget du vil yde. Al træningen foregår til fed musik. Garanti for sved på panden og trætte muskler.

Fitness Boksning
Fitness Boksning

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er der plads til dig. Vi fokuserer på at forbedre vores styrke og kondition. Kom og vær med til at få pulsen op og oplev den fantastiske følelse af at træne boksebold sammen med et fantastisk fællesskab!

Infotime
Infotime

Her kan du komme forbi og se vores Center. - Få hjælp til at melde dig ind - Få hjælp til at vælge medlemskab - Få mere information om alle vores hold - Og i øvrigt få svar på alle de spørgsmål du måtte have

Instruktion/adgangskort
Instruktion/adgangskort

Instruktionstime for nye medlemmer. Alle medlemskaber starter med denne time, med mindre du allerede har et medlemskort og har trænet før. - Vi opretter i denne time et adgangskort til dig - Viser dig alle maskiner - Samt laver et skræddersyet træningsprogram til dig, hvis du ønsker det.

Jumping fitness
Jumping fitness

Jumping Fitness er super sjov træning på små enkeltmands-trampoliner. Træningen foregår til fed musik, og intensiteten er høj det meste af timen. Garanti for høj puls.

RIP
RIP

RIP er styrketræning til energifyldt musik, hvor vi bruger vægtstænger og -skiver i alle øvelser. Træningen foregår med simple men hårde øvelser, så du får en udfordrende træning og sved på panden.

Ro i krop & sind
Ro i krop & sind

Ro i krop & sind har fokus på den indre ro, at skabe et pusterum i en travl hverdag og lade dig synke ned i en tilstand af mindfulness.

Spinning
Spinning

Har du lyst til at komme i topform og samtidig være en del af et fællesskab, hvor der er plads til alle, så er spinning i Herfølge Fitness stedet for dig!

Step
Step

Step er fysisk træning, der svarer til gang op ad trapper, og holdet er derfor for dig, som kan lide at få høj puls og styrket primært ben og balder alt sammen til god musik.

Træning i centeret
Træning i centeret

Kom godt i gang med din fitnesstræning. Holdet henvender sig primært til dig, der ikke har trænet før, eller som mangler ny inspiration og måske gerne vil lære nogle nye træningskammerater at kende.

Yoga
Yoga

På dette yogahold vil du kunne opleve varierende stilarter, hvor der både er fokus på styrke, smidighed og balance.